понедељак, 2. јун 2014.

ZEOSUPERDERM – Krema za zaštitu kože

■ Zašita rošave, ojedene i oštećene kože
■ Delimično sanira neuropatološke pojave na koži
■ Sprečava melanome i slične pojave
■ Samo za spoljnu upotrebu

Formulacija ZEOSUPERDERM-a obuhvatila je niz prirodnih sastojaka koji su u dermatologiji i farmaciji poznati kao “melemi” za kožu.
Krema deluje na kožu veoma efikasno u širokom spektru dejstva što znači da deluje na blaže i teže oblike oštećenja. Za razliku od mnogih poznatih preparata, dejstvo ZEOSUPERDERM-a se manifestuje već posle 5-8 dana, zahvaljujući mineralu ZEOLITU - KLINOPTILOLITU

Neke vrste kožnih problema se sporo saniraju i veoma često se ne mogu brzo dovesti u prvobitno stanje.Kod primene ZEOSUPERDERM-a mora postojati određena disciplina jer dužina saniranja i oporavka kože često utiče na neredovnu primenu kreme.
Kod potpuno zdrave kože za održavanje prirodnog izgleda dovoljno je jedan do dva puta nedeljno naneti tanak sloj ZEOSUPERDERM-a debljine nanosa 3-5 mm koja za 20-30 min ,,preda,, koži mikroelemente na jonoizmenu a “pokupi” masnoću,soli odnosno toksine. Koliko maska vremenski treba da stoji na licu zavisi od vrste kože i individualnog osećaja zategnutosti kože.
Dosadašnji rezultati u primeni ZEOSUPERDERM-a su izvanredni. To potvrđuje ocena naših korisnika,saradnika i distributera.

Način upotrebe:

■ Pre upotrebe kožu oprati sapunom i isprati toplom vodom
■ ZEOSUPERDERM se nanosi na kožu i blago utrljava dlanom
■ Postupak ponavljati jednom dnevno (preporuka uveče)
■ Kremu držati 20-30 minuta
■ Zaštiti oči gazom ili maramicom

Sastav:

■ Klinoptilolit hejlandit, analcim, mordenit, talci veneti, zinci oxsidium, paraffinum liquidum, cera lanae, vaslinum album, aqua amygdalae, vit ad, olea olive

Нема коментара: